eTwinning OKULU OLDUK

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile eTwinning Okul Etiketi ödülüne layık görülmüştür.

eTwinning Okulları, kendi topluluklarında öncü ve itici güçler olarak, genellikle okulun gelişimi için daha fazla fırsat arayan Avrupa düzeyinde tanınan liderlerdir.

eTwinning Okulları, ortak liderlik taahhüdünde bulunmuşlardır.

eTwinning Okulları; işbirliğine, paylaşmaya ve ekip çalışmasına güçlü bir bağlılık sergilerler.

eTwinning Okullarındaki öğrenciler, değişimin temsilcileridir.

eTwinning Okulları, diğer okullar için model teşkil ederler.

eTwinningOkulları, kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumlarıdır.

Bu zorlu süreçte okulumuz eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp eTwinning okulu kriterlerini yerine getirerek bu değerli ödülü okulumuza kazandıran öğretmenlerimize ve proje çalışmalarındaki üstün başarıları ile sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15-03-202415-03-2024