KADROMUZ

Ahmet KAYAOĞLU - Okul Müdürü

Okul Müdürü Ahmet KAYAOĞLU 05 Eylül 1972’de Kastamonu İli, Tosya İlçesinde doğdu.

1996 yılında Hacettepe Üniversitesi’nden mezun oldu.

1997 yılında, Kastamonu İli, İhsangazi İlçesinde Sınıf Öğretmeni olarak çalışmaya başladı. 5 yıl Birleştirilmiş Sınıflı okullarda Müdür Yetkili Öğretmenlik görevini yürüttü. Kendisinin de Ortaokulu Yatılı olarak okuduğu (1985-1988) İhsangazi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda 2 yıl sınıf öğretmeni, 1 yıl da Müdür Yardımcısı olarak görevini yürüttü.

2005 yılında Kocaeli-Gebze ilçesine tayin oldu. Darıca’da ikamet etmeye başladı.

2008 yılı Ağustos ayında sınav puanıyla Darıca Mehmet Akif İlköğretim Okulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2010 yılı Şubat ayında sınav puanıyla Darıca Mustafa Kemal İlkokulu’na Okul Müdürü olarak görevine başladı.

Okul Müdürü Ahmet KAYAOĞLU, 4 yıl çalıştığı Darıca Mustafa Kemal İlkokulu’nu Fiziki Standartlarının yükseltilmesi yanında, okulun Liste Sonu olan Akademik Başarısını da, devlet okulları içerisinde ilk 5’te yer almasını, takım arkadaşlarıyla sağladı.

2014 yılı, okul müdürlerini değerlendirme sürecini de başarıyla geçerek, Darıca İlçemizin Güzide Okullarından olan Aslan Çimento İlkokulu´nun Müdürü oldu.

4 ve 8 yılı dolan yöneticilerin yer değiştirmesi kapsamında 5 yıl görev yaptığı Aslan Çimento İlkokulu´ndan Halide Edip İlkokulu´na tayin oldu.

Halide Edip İlkokulu Müdürü Ahmet KAYAOĞLU evli 2 çocuk babasıdır.

E-Posta